Živjo, moje ime je Bronja

in sem ustanoviteljica blagovne znamke »Kokofani«. Po izobrazbi sem etnologinja in kulturna antropologinja. Odkar sem zapustila študentske klopi sem sanjala o tem, da bi ustanovila blagovno znamko, ki bo črpala svoj navdih v bogati zakladnici slovenske kulturne dediščine. Z ustanovitvijo znamke se te sanje uresničujejo.

#ifeelslovenia

Že od nekdaj me je navduševal slovenski dizajn, z veseljem podpiram slovenske oblikovalce in kupujem njihove izdelke. Všeč mi je prefinjen italijanski dizajn in skandinavski minimalizem, vendar priznam, da je moj najljubši kos v stanovanju stol Rex. Družbo mu dela reprodukcija slike Ivane Kobilce Kofetarica, svoj dan pa najrajši začnem z dobro kavo v skodelici polonapolona. In si seveda nataknem copate Kokofani. Saj veš, kako pravijo: »Dom je tam, kjer so copati.«

#madeinchina

V poplavi »Made in China« izdelkov se je moje navdušenje nad lokalnimi zgodbami še okrepilo, saj sem prepričana, da so številna sporočila in vrednote kulturne dediščine odličen temelj trajnostnega in sonaravnega razvoja. In prav to zavedanje predstavlja srce blagovne znamke »Kokofani«. S tem namenom predstavljam sodobno kolekcijo uporabnih izdelkov, ki slovensko kulturno dediščino interpretirajo na sodoben način.

#kokofani

Kokofani je brand za vse, ki cenijo lokalne zgodbe, radi skačejo čez planke, vendar se zavedajo, da prav doma nastajajo najlepše zgodbe.

Zapri
Zapri
Vpiši se
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.